Boerenrockbands

Geen zin in een house, disco of tupperware party maar gewoon een avond ‘lekker knallen’ met ouderwets goede muziek?. En gespeeld door echte muzikanten! Muziek met een hoge herkenbaarheids gehalte, meezingbaar, feestelijk, swingend en natuurlijk met scheurende gitaren. Kortom een gewone Boerenrockavond, voor boeren, burgers en ‘buutenluu’. We hebben een aantal collega-bands waarmee we graag samen werken en die ook exclusief via Bemo Entertainment te boeken zijn:

Kobus en de Rokkers
kobusKobus en de Rokkers is opgericht tijdens een optreden van Normaal. De vier jonge, enthousiaste muzikanten uit Midden-Drenthe besloten om met elkaar in navolging van hun helden Mooi Wark de 2e boerenrock band van Drenthe te worden. Na een tijd in de woonkamer van één van de jongens geoefend te hebben, besloten ze om de schuur bij één van hun ouders eens flink aan te pakken om een eigen repetitieruimte te bouwen van waaruit de wereld veroverd zou moeten worden. Het leven van Alex, Jenze, Yorrick en Jeroen bestaat sindsdien uit Rock ‘n Roll en dat vertaald zich in hun muziek. Naast een eigen repertoire bestaat een optreden van Kobus en de Rokkers uit covers van o.a. Normaal, Status Quo, Jovink en natuurlijk Mooi Wark. Zo langzamerhand zullen de covers worden vervangen door steeds meer eigen repertoire waar druk aan word gewerkt!

Mama Maffia
Mama Maffia 1Mama Maffia speelt eerlijke rechttoe recht aan Rock ‘n Roll in streektaal. Met hun gruizige, pure, strakke en rauwe muziek, met de bakermat in de blues en Rock ‘n Roll, weten ze het publiek in te pakken. Het zijn echte plattelandsrockers met een flinke dosis humor. Normaal, Jovink en de Voederbietels, De Bökkers maar ook ZZ-Top, Status Quo, CCR, Johhny Cash enz. als inspiratiebron. Originele teksten zijn omgezet in streektaal. Schrijven van eigen werk schuwen ze ook niet. Alle ingrediënten voor een gigantisch, met humor doorspekt, feest zijn dus aanwezig! Mama Maffia staat garant voor een geslaagde, dampende stampende, knettergekke portie feestgebruis vol met stampende Rock `n Roll en Blues muziek.